LE KLINT

Beehive bordlampe Large - eik/papir

Beehive bordlampe fra Le Klint er en kul lampe i japandi-stil som har en ramme av eik og skjerm av papir, som er håndfoldet og etter danske håndverkstradisjoner. Nydelig stemningslampe på en skjenk eller gulv. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 695
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Beehive bordlampe fra Le Klint er en nydelig designlampe i japandi-stil. Rammen er i lys eik og skjermen er i papir. Skjermen er håndfoldet i Danmark etter gamle danske håndverkstradisjoner som er kjennetegnet til Le Klint sine produkter. Bordlampen er 47 cm høy og har en diameter på 26 cm. Den kommer med ledning og bryter på ledningen. Bordlampen gir rundstrålende lys gjennom skjermen og skaper en nydelig stemning. 


ANEBFALT BRUK

  • Kjempefin å plassere på en skjenk 
  • Super å ha som gulvlampe i rom med skråtak, og da mot den veggen der det er lavt under taket. 


MONTERING

Bordlampen krever kun enkel montering. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Bruk en swifferkost for å rengjøre lampen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Beehive bordlampe fra Le Klint er en designlampe som skaper nydelig stemning. Bordlampen kommer i to størrelser Large og Small. Large er 47 cm høy og Small er 39 cm høy. De har Le Klints DNA og er håndfoldet etter tradisjonsrike teknikker. Beehive er i japandi-stil, som er en fusjon mellom det funksjonelle skandinaviske designet og det minimalistiske japanske. Du kan kjøpe Beehive bordlampene hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387030329
Produktnummer hos leverandør 303MLO
Dimbar Nei
Farge Eik/Hvit
Materiale Eik/Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 26
Dybde i cm 26
Sokkel E27
Maks watt 20
Antall lyspærer 1