NORTHERN

Balancer vegglampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Balancer vegglampe fra Northern er en arkitektonisk interiørlampe i stål som gir et rundstrålende lys. Lampearmen kan justeres både horisontalt og vertikalt, og lampehodet kan vendes oppover og nedover. Lampen krever plass. Mer informasjon finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 7 990
Mer om dette produktet
Balancer vegglampe fra Northern er en arkitektonisk interiørlampe i stål som gir et rundstrålende lys. Lampearmen kan justeres både horisontalt og vertikalt, og lampehodet kan vendes oppover og nedover. Lampen krever litt plass og passer fint som stemningsskaper i et rom. Den kommer med ledning på to meter og dimmer på ledningen. 


ANEBFALT BRUK
- Bruk den i stuen, gjerne i et stort rom der du har plass.
- Har du en mørk vegg får du en større kontrast og dermed sannsynlighet for blending, enn hvis du har en lys vegg. Du kan da bruke dimmer for å regulere lysmengden, samt vinkle lampen litt ut fra veggen. 


MONTERING
Lampen kommer ferdigmontert.


TILBEHØR 
Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET
Balancer kommer som gulvlampe og vegglampe , og er designet av Yuue for Northern. Begge lampene har fleksible ledd og et unikt uttrykk. 


OM LEVERANDØREN
Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216701
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 670.
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60
Monteringsanvisning Last ned