NYHET
NORTHERN

Balancer vegglampe - sort

En arkitektonisk og fleksibelt vegglampe fra Northern, med geometriske former og rene linjer. Lampearmen kan justeres både horisontalt og vertikalt, og lampehodet kan vendes oppover og nedover. En svært fleksibel vegglampe som passer utmerket over arbeidsbord og spisebord, men også som en vakker stemningsskaper. For vår lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Balancer vegglampe fra Northern er en arkitektonisk, fleksibel lampe med geometriske linjer. Designer Yuue får til en perfekt balanse mellom det solide og subtile.


Vegglampen kan justeres horisontalt og vertikalt, samtidig som lampehodet kan roteres oppover og nedover. Den opale halve glasskuppelen sprer lyset godt uten å blende. Balancer kan gi både direkte og indirekte lys. Dette gjør Balancer multifunksjonell. Bruk den som arbeidslys over skrivebordet, godt lys over spisebordet eller som atmosfærisk lys i rommet. 


Balancer vegglampe kommer med en ledning på to meter og har dimmer på lampen. Den trenger en lyspære med E27 sokkel på maks 60 watt. For å få et optimalt resultat, kan du bruke vår anbefalte lyspære, som du finner under. Lengden på armen er justerbar, og kan være 102/130/158cm.


Balancer kommer også i gulvlampe, og føres av Northern, en leverandør som har fokus på kvalitet og stilsikker nordisk design. De er særlig kjente for Oslo-lampen, og har i tillegg mange andre stilsikre trendbærere, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216701
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 46.5
Dybde i cm 158
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 60