FLAVIA LAMPS

Augusta mini bordlampe H45 - m/seda beige skjerm

Augusta mini bordlampe fra Flavia Lamps er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst glass og gir en marmomert effekt når den lyser. Skjermen er håndlaget i silke og er bestsegleren til Flavia. Den gir en varm lyseffekt. Augusta mini er perfekt i oppholdsrom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 999
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Augusta mini bordlampe er en designlampe av høy kvalitet, fra Flavia Lamps/Thawaru. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt sort lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den lakkerte hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermene er håndlaget, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Augusta mini bordlampe er en mindre versjon av storesøster August bordlampe, og er 45 cm høy. Den kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter på rett ved sokkelen.

NB: Merk at lakken på lampefoten er svært tynn for å gi den gitte effekten. Små ujevnheter i denne overflaten er ikke å anse som en feil, og er derfor ikke reklamasjonsberettiget. 

 

ANBEFALT BRUK

  • Bruk Augusta mini som stemningslampe i stua.
  • Augusta mini bordlampe er nydelig på en skjenk eller sidebord, og fungerer som blikkfang i rommet. 

 

MONTERING

Hvis du ikke vil ha lys i lampefoten, kan du skru ut lyspæren.

 

TILBEHØR

  • Det medfølger to LED G9-lyspærer til lampefoten.
  • Du trenger én lyspære i lampehodet. Vi anbefaler en opal lyspære med tretrinnsdimmer, for jevn lysspredning og full fleksibilitet til å justere lysmengde ut fra tid på døgnet og omgivelsene. Se den i anbefalt tilbehør.

 

VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

Augusta mini bordlampe fra Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og stoffskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller i flere fargekombinasjoner: Flavia mini, Flavia, Renata, Augusta og Augusta mini.

 

OM LEVERANDØREN

Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198009510
Produktnummer hos leverandør ANM-01/C-02
Dimbar Nei
Farge Sort marmorert/Off-white
Materiale Glass/Silke
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 45
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert