Oppladbar
NORDLUX

Arcello oppladbar bordlampe H25 - brunert bronse

Arcello oppladbar bordlampe fra Design For The People er en nett, bærbar og fleksibel lampe i nordisk design, som kan brukes både ute og inne. Bordlampen har dimmer og gir godt, behagelig og nedadrettet lys. Den er perfekt på et bord og sidebord, og sprer lyset ned på bordet. Mer info under.
- +
kr 1 299
5+ på nettlager
0 på butikklager
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Arcello oppladbar bordlampe fra Design For The People er en nett, bærbar og fleksibel bordlampe. Lampen har integrert LED og er dimbar. Bryter er plassert under fotplaten. Fargetemperaturen på lyset er 2700 kelvin, hvilket betyr at den gir et varmt lys, og tilfører et behagelig stemningslys til omgivelsene. Lyset er nedadrettet, og spres jevnt utover en stor flate, gjennom diffuseren under toppskjermen i metall.

Lampen har et elegant design og er 25 cm høy og 14 cm i diameter. Den er i metall, og har en vakker anodisert overflate, som beskytter overflaten mot korrosjon. 

Bordlampen lades opp med USB-kabel som følger med. Batteritiden på full styrke varer i fem timer, mens på lavest styrke varer batteriet opp mot 20 timer. Den har  IP-grad 54, hvilket betyr at den er vanntett og kan brukes på ute og inne. Det er fem års LED-garanti. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt stemningslampe på terrassen om sommeren. Husk å ta den med inn etter sesongen, og få glede av den i stua i vinterhalvåret. 
  • Kjempefin lampe på et sidebord, en skjenk eller TV-benk i stua. 
  • Stemningslampe på nattbord, og bidrar til koselig lys her. 
  • Egner seg godt i vinduskarm, da den er nett og liten. 
  • Kjempefin til å gi litt ekstra lys i en hylle eller bokhylle. 


TILBEHØR

USB-kabel uten adapter medfølger. Denne brukes til å lade opp lampen. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en myk og fuktig klut. 
  • Fettflekker eller annen smusk kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Arcello bordlampe er oppladbar bordlampe fra Design For The People som føyer seg til trenden med naturnære design og oppladbare lamper. Arcello ligner litt på en sopp, noe som er et meget populært design, og kommer i naturnære farger og elegant, minimalistisk design. Også oppladbare lamper er blitt veldig populære, og med Arcello får du alt dette til en gunstig pris. Hos Christiania Belysning får du bordlampen i flere farger. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.


Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010040
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2220155061
Dimbar Ja
Farge Bronse
Materiale Metall
Produktets IP-grad 54
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 25
Bredde i cm 14
Lengde i cm 14
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 300
Maks watt 2.8
Kelvin 2700
Levetid 15.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned