NYHET
NORTHERN

Acorn taklampe Ø48 - matt sort

En sofistikert og vakker taklampe med organiske former. Inspirert av den lille hatten på toppen av eikenøtten, er dette en lampe med subtile detaljer og myke linjer som gir godt, nedadrettet lys. Tredetaljen følger med i både lys og mørk eik slik at du selv kan velge fargen som passer deg. En flott lampe over spisebordet eller salongbordet. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 490
Færre enn 5 på nettlager,
20+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Acorn taklampe fra det norske designmerke Northern er en trendy taklampe som lever opp til navnet sitt. Det er designeren Atle Tveit som står bak. Formen er inspirert av hatten på eikenøtten, og med sine organiske, myke linjer og minimalistiske design gir taklampen en løft til hele rommet den henger i. Acorn takpendel er perfekt over et spisebord, en kjøkkenøy eller arbeidsbenk. Den tette skjermen retter lyset nedover, og sikrer deg godt lys til dine gjøremål. 


Lampeskjermen er i aluminium og lampen har detaljer i tre. Den lille tre-toppen kommer i to fargenyanser; lys og mørk, slik at du kan velge hva som passer deg best. Pendelen kommer med en baldakin/takkopp i silikon, og ledning på maksimalt 3,7 meter med et silkestoff utenpå. Acorn taklampe trenger en lyspære med E27-sokkel. Vår anbefaling finner du i anbefalt tilbehør. 


Acorn taklampe kommer i tre farger, og finnes også i en gulvlampe. Northern, som står bak, er et norsk designmerke som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flotte lamper i sitt sortiment som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215452
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 48
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 100