Solcelle
STAR TRADING

Vic utelampe solcelledrevet med sensor - sort

Solcelledrevet vegglampe som lyser opp ved mørkets frembrudd. Har en sensor, som gjør at den lyser sterkere i 25 sekunder når den fanger opp bevegelser i mørket. Er både svært funksjonell og stilren med enkle, stramme linjer. Lader seg selv opp om dagen og tåler vær og vind. Super å ha på fasaden, pergolaen e.l. Har innebygd LED, og er enkel å feste på en vegg. Mer info i spesifikasjoner.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 899
5+ på lager
Mer om dette produktet

Vic utelampe fra Star Trading er både stilren og funksjonell. Med sitt minimalistiske uttrykk og stramme, rene linjer passer den til de fleste hjem. Den er solcelledrevet med sensor.


Vic har nedadrettet, blendefritt lys, og er 20 cm dyp. Den lyser opp ved mørkets frembrudd og lader seg selv opp i dags- og sollys. Vegglampen har en sensor som gjør at den lyser ekstra sterk med hele 300 lumen når den fanger opp bevegelser i mørket, for så å gå tilbake til sin vanlige 30 lumen. Vegglampen tåler all slags vær og er perfekt til fasaden, på pergolaen, garasjeveggen e.l. Utelampen skrus enkelt opp på veggen. Den har innebygd LED som har en varighet på 10 000 timer. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482047663
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/Plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 9
Dybde i cm 20
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 300
Levetid 10.000 timer