NYHET
HALO DESIGN

Taklampe med ventilator Ø50

eller
Klikk & Hent
Her får du lampe og vifte kombinert, og du kan bruke den enten som taklampe eller som vegglampe. Perfekt på varme sommerdager, og så enkel og stram i designet at den tar seg godt ut hele året. Du kan velge mellom tre hastigheter på viften og tre styrker på lyset. Dette styrer du med medfølgende fjernkontroll.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 999
Færre enn 5 på lager
Mer om dette produktet

Vil du slå to fluer i en smekk, er denne plafonden med ventilator fra Halo Design noe for deg! Denne fungerer som både lampe og vifte. Helt perfekt på varme sommerdager, men i et design og med en lysmengde som gjør at lampen gir deg godt lys hele året.


Lampen har tre forskjellige styrker på viften, og du kan velge mellom tre forskjellige fargetemperaturer på lyset. Den første lysinnstillingen er på 3000 Kelvin, den andre på 4000 Kelvin og den tredje på 6000 Kelvin. Jo høyere Kelvin, jo kaldere  er lyset, og 6000 kelvin er et veldig hvitt lys som minner mye om dagslys.


Det følger med en fjernkontroll som kan styre både viftehastighet og lyset. Man kan også aktivere auto-stop via fjernkontrollen, om man ønsker at viften skal stoppe etter 1, 2 eller 4 timers drift.  En perfekt lampe for eksempel på soverommet eller på hjemmekontoret!


Se video om hvordan det funker HER.

Spesifikasjoner
Produktnummer hos leverandør 719808
Dimbar Nei
Farge Matt sølvgrå
Materiale Plast/Metall
Produktets IP-grad 20
Feste Skruer
Diameter i cm 50
Høyde i cm 22
Sokkel Integrert LED
Watt 28