Utelamper

Utelamper er, som navnet tilsier, lamper som kan brukes ute. Fordi vann og elektronikk går dårlig sammen, er det viktig at alle utelamper er 100% vanntette for å tåle vær og vind, derfor skal all utebelysning ha en IP grad på 44 eller høyere. 

I vår nettbutikk har vi delt opp utelys i flere underkategorier for å gjøre det lettere å finne frem, basert på hvor lampene skal monteres. Utelamper vegg og utelamper tak er ganske selvforklarende. Stolper og pullerter er det som innendørs ville blitt kalt gulvlamper (en pullert er en lav stolpe), mens den siste kategorien med øvrige utelamper er alle de som ikke passer inn andre steder, hovedsakelig bordlamper eller hagespyd.

Hos Christiania Belysning har vi flere leverandører av utebelysning, og i vår nettbutikk finner du blant annet fullsortiment fra utelysspesialisten Norlys. Det gjør at du skal finne utelamper til alle områder hos oss, uansett om du skal ha utelys til husvegg, tak, terrasse eller hage. 

Mange utelamper kommer nå med integrert LED, og det finnes også mange gode alternativer om du vil bytte til LED i eksisterende utelamper.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Kategorier
loading