NYHET
NORTHERN

Unika large taklampe Ø14 - hvitt glass

En elegant taklampe i messing og glass som gir et jevnt og behagelig lys. Glasset er munnblåst, noe som gir sjarmerende små ujevnheter i glasset og gjør hver lampe unik. Bruk gjerne flere sammen i en gruppe eller rekke for en kreativ effekt. Passer godt over en skjenk, en kjøkkenøy eller i en mørk krok. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet
Unika er en serie med pendler i munnblåst glass, opprinnelig designet for Restaurant Grønbech og Churchill i København. Det er Anne Louise Due de Fønns og Anders Lundqvist som står bak designet fra 2012.

Opphenget er i solid messing og står i kontrast til den munnblåste lampeskjermen i glass. Det gir sjarmerende små ujevnheter i glasset som gjør hver lampe unik, og tilfører en ærlighet til produktet. Disse elementene gir lampen et skjørt og samtidig røft uttrykk. Taklampen gir et varmt lys og passer perfekt som et stemningsskapende lys i alle rom i hjemmet. De fungerer fint alene eller flere sammen.

Lampeskjermen kommer i to størrelser: 10.5 cm i diameter og 14 cm i diameter. Den kommer også i tre farger; opal, klar og smoke. Takpendelen henger i en tvunnet ledning i tøy på totalt 3,7 meter. Unika trenger en lyspære med E14 sokkel og maksimalt 60 watt - se den i anbefalt tilbehør.
Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215339
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Messing/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 14
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Watt 60