NORTHERN

Unika large taklampe Ø14 - opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Unika taklampe fra Northern er en elegant taklampe med messingdetaljer og opalt glass. Glasset er munnblåst, noe som gir sjarmerende ujevnheter og gjør hver lampe unik. Bruk gjerne flere sammen. Ledningen er i tvunnet tekstil og gir en fin effekt. Superfin lampe over bord eller i vinudet. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 3 390
Mer om dette produktet

Unika taklampe fra Northern er en elegant taklampe i munnblåst opalglass og messingdetaljer med industrielt preg. Den opale glasskjermen gjør av lyset spres jevnt. Lampen er dimbar. Det er fint å henge flere pendler sammen. Takkoppen som medfølger har utfresninger på begge sider, som gjøre den enkel å seriekoble. Taklampen har en sort tvunnet ledning på 3,7 meter, og passer derfor også fint i rom med ekstra takhøyde. 


ANBEFALT BRUK

- Bruk flere på rekke over spisebordet. For et lekent uttrykk kan du bruke begge størrelsene lampen kommer i.

- Uansett om du bruker begge størrelsene eller bare én over spisebordet, trenger du tre stykker hvis spisebordet ditt er 120 cm og fem stykker hvis spisebordet ditt er 180 cm.  


MONTERING

- Unika taklampe festes på krok. Glasskjermen monteres på opphenget. For veiledning, se monteringsanvisning under. 

- Hvis du skal ha Unika over spisebordet, anbefaler vi å montere den ca. 60-65 cm fra bordflaten, og ca. i øyehøyde. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en illum-formet lyspære med matt glass som er dimbar. Lyspæren er litt mindre enn en normal-pære og passer bedre i den relativ lille lampen. Lyspæren sprer lyset jevnt og du kan dimme ned ved behov. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør med en støvkost eller tørr og ren bomullsklut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Unika er en serie med pendler i munnblåst glass, opprinnelig designet for Restaurant Grønbech og Churchill i København. Det er Anne Louise Due de Fønns og Anders Lundqvist som står bak designet fra 2012.

Fordi glasset er munnblåst, kan små sjarmerende ujevnheter forekomme, og dette gjør hver lampe helt unik. Den tvunnede ledningen og røffe messingdetaljer gir lampen et litt industrielt preg. Lampeskjermen kommer i to størrelser: 10.5 cm i diameter og 14 cm i diameter. Den kommer også i tre farger; opal, klar og smoke. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215339
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 533.
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Messing/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 14
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 60