&TRADITION

Tripod HM8 gulvlampe - rustrød

eller
Klikk & Hent
Gulvlampen fra &Tradition har et tidløst, dansk design med en minimalistisk look. Lampen har en skjerm i aluminium med en fot i stål, en matt finish og vakre detaljer i messing. Den har en skulpturell form for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Gir et koselig lys når den rettes mot veggen, samt et praktisk lys til for eksempel lesing i godstolen. Se anbefalt lyskilde i anbefalte tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 495
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Tripod HM8 gulvlampe er en klassisk gulvlampe designet i 1953 av Hvidt & Mølgaard, men dette gjør den ikke mindre aktuell. Lampen er både funksjonell og vakker. Det vakre eksteriøret er kombinert med en roterbar skjerm for å gjøre lampen tilpasset de fleste interiør og settinger. Tripod HM8 gir et koselig lys når den rettes mot veggen, samt et praktisk lys til for eksempel lesing i godstolen. Perfekt for deg som trenger et fleksibelt lys.


Lampen kommer med en dekorativ lampeskjerm av dreiet aluminium, som hviler på det vakre stativet med tre bein – dermed navnet til lampen. På enden av stangen som går fra lampeskjermen og ned til gulvet er det en kulerund fot som fungerer som motvekt, for ekstra stabilitet.


Lampen leveres med en 2 meter lang svart tekstilledning. Det er fotbryter på ledningen. Velg mellom flere farger. Finnes også som bordlampe.


Til denne lampen anbefaler vi en opal lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385019870
Dimbar Nei
Farge Rustrød
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 134
Bredde i cm 47
Dybde i cm 63
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 60