Takplafonder

Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takplafonder og andre taklamper til gode priser. Vi fører takplafonder fra en rekke ulike designere, merker og stilarter. Enten du er på utkikk etter en moderne takplafond eller en med klassisk look, vil du garantert finne takplafonder som passer din smak blant vårt store utvalg. 

Med det enkle og smarte filtersystemet på nettsiden vår, finner du lett takplafonder som passer for deg, enten du er prisbevisst, ser etter takplafonder fra en bestemt designer eller et bestemt merke. Vi har gjort det enkelere for deg å velge riktig takplafonder til ditt hus og hjem.

Bestill takplafonder raskt og enkelt fra vår nettbutikk eller en av våre mange butikker. Vi har butikker på 39 steder over hele landet, fra Kristiansand til Tromsø. Utvalget av takplafonder kan variere fra nett til butikk, det kan også være variasjoner i takplafond-utvalget fra butikk til butikk. Se vårt store utvalg av takplafonder nedenfor. Eller finn din nærmeste butikk her

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Farge 
Materiale 
Diameter (cm)
Høyde 
Lysteknologi 
IP-grad 
Lumen 
loading