Lysekroner

Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg lysekroner, takkroner og andre taklamper til gode priser. Vi fører takkroner og lysekroner fra en rekke ulike designere, merker og stilarter. Enten du er på utkikk etter en moderne lysekrone eller med klassisk look, vil du garantert finne din neste lysekrone eller takkrone blant vårt store utvalg. 

Med det enkle og smarte filtersystemet på nettsiden vår, finner du lett den lysekronen som passer for deg, enten du er prisbevisst, ser etter lysekroner fra en bestemt designer eller et bestemt merke. Vi har gjort det enkelere for deg å velge lysekroner til ditt hus og hjem.

Bestill lysekroner raskt og enkelt fra vår nettbutikk eller en av våre mange butikker. Vi har butikker på 39 steder over hele lander, fra Kristiansand til Tromsø. Utvalget av lysekroner kan variere fra nett til butikk, det kan også være variasjoner i lysekrone-utvalget fra butikk til butikk. Se vårt store utvalg av lysekroner og takkroner nedenfor. Eller finn din nærmeste butikk her

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Materiale 
Lysteknologi