NORDLUX

Strap To Go oppladbar bordlampe - hvit/sort

Strap To Go er en oppladbar lykt som er perfekt på et bord å bruke ute på terrassen. Lampen gir et mykt og behagelig lys ut gjennom sidene, og kan dimmes i tre lysstyrker. Bordlampen har et sjarmerende nordisk design. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 899
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Strap To Go er en oppladbar lykt/bordlampe i plast med håndtak i bambus. Den er enkel å ta med rundt, og er 14,7 cm i høy. Strap To Go gir lys til omgivelsene og stråler det ut til alle sider. Lyset er mykt og behagelig, og lykten kan lyse i tre lysstyrker. Den har en dimmebryter nederst på basen. På full styrke varer batteriet i fem timer, mens på lavest styrke varer batteriet i opptil 18 timer. Det tar seks timer å lade opp batteriet helt, og dette gjøres med en USB-mini ladekabel. Lykten har IP54, som betyr at den tåler vann. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt å bruke som stemningslykt på et bord på terrassen, verandaen eller balkongen.  
  • Ta den med på piknik eller til hytta. 
  • Også koselig lykt å bruke inn. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lykten med en myk og fuktig klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Strap To Go er en del av Strap-serien til Design For The People/Nordlux, og er designet av duoen Bjørn + Balle. Lampene har noe litt røft over seg og er samtidig elegante med enkle, rene linjer. Ekte nordisk design. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere.  Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5701581452480
Produktnummer hos leverandør 46195001
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Hvit/Sort
Materiale Metall/Plast/Skinn
Produktets IP-grad 54
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 15
Sokkel Integrert LED
Maks watt 2.5
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned