-20%
Strap gulvlampe H152 - sort Strap gulvlampe H152 - sort Strap gulvlampe H152 - sort Strap gulvlampe H152 - sort Strap gulvlampe H152 - sort
Strap gulvlampe H152 - sort
DESIGN FOR THE PEOPLE

Strap gulvlampe H152 - sort

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Moderne gulvlampe med en stilren utforming. Metallskjermen gjør at hoveddelen av lyset styres nedover, men det kommer også lys gjennom åpningen i toppen. Læærem i både sort og cognac medfølger, slik at du selv kan velge. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Tilbudspris kr 2 359 Vanlig pris kr 2 949
10+ på lager,
Anbefalt tilbehør
Strap er en stram og stilren serie fra merket Design for the People, signert duoen Bjørn & Balle. Serien kombinerer lær og metall, en trendy materialmiks som passer godt inn i skandinaviske boliger. Strap kommer som takpendler i ulike størrelser, vegglampe, bordlampe og gulvlampe. Alle modellene finnes i flere farger, og hver lampe kommer med lærrem i både sort og cognac slik at du selv kan velge den du liker best. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Detaljer
Farge Sort
Materiale Metall/lær
Diameter i cm 36
Høyde i cm 152
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Dimbar Nei
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Watt 60
Produktets IP-grad 20
Lystype Stemningslys