-20%
Strap 27 taklampe Ø27 - opal Strap 27 taklampe Ø27 - opal Strap 27 taklampe Ø27 - opal Strap 27 taklampe Ø27 - opal Strap 27 taklampe Ø27 - opal
Strap 27 taklampe Ø27 - opal
DESIGN FOR THE PEOPLE

Strap 27 taklampe Ø27 - opal

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Moderne taklampe med en stilren utforming. Lampen gir jevnt lys i alle retninger, og er fin for eksempel over spisebord når du ønsker at lampen også skal bidra til det generelle lyset i rommet . Lærrem i både sort og cognac følger med, slik at du selv kan velge. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Tilbudspris kr 1 519 Vanlig pris kr 1 899
Bestillingsvare: På lager i uke 13
Anbefalt tilbehør
Strap er en stram og stilren serie fra merket Design for the People, signert duoen Bjørn & Balle. Serien kombinerer lær og metall, en trendy materialmiks som passer godt inn i skandinaviske boliger. Strap kommer som takpendler i ulike størrelser, vegglampe, bordlampe og gulvlampe. Alle modellene finnes i flere farger, og hver lampe kommer med lærrem i både sort og cognac slik at du selv kan velge den du liker best. Takpendlene er fine å kombinere flere sammen, for eksempel i rekke over et større spisebord eller en kjøkkenøy. Taklokket passer til norske takbokser og kommer med strekkavlaster. Lampen er dobbeltisolert. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Detaljer
Farge Messing
Materiale Glass/lær
Diameter i cm 27
Høyde i cm 25
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Krok
Dimbar Ja
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Watt 40
Produktets IP-grad 20
Lystype Funksjonslys