Takspotter

Takspotter er spotter som er festet på en rund eller firkantet plate oppe i taket. Spot-hodene er som regel fleksible og kan vris fra side til side eller vippes opp og ned for å justere lyset.

Som med andre spotter, er det forskjell om du velger en takspot med glass eller metallskjerm. De med metall styrer lyset i en bestemt retning og egner seg best til å lyse opp for eksempel bilder, hyller eller garderober, men de vil også bidra til den generelle belysningen om du stiller dem inn mot lysmalte vegger som reflekterer lyset ut i rommet. En takspot med skjermer i glass vil spre lyset jevnere og fungere mer som en vanlig taklampe.

Spotter brukes som taklampe i mange av husets rom. De gir godt lys på kontor eller soverom, kan bidra med allmenbelysningen på kjøkkenet eller i gangen, og noen bruker også takspotter i stue. Velger du en hvit variant i hvitt tak, blir lampen lite synlig og lyset spiller hovedrollen. Vil du ha en lampe som synes litt mer, finnes også mange varianter i krom eller sort. Størst utvalg finner du i vår nettbutikk, men besøk gjerne din lokale Christiania Belysning butikk for råd og tips.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Lengde 
Diameter (cm)
Høyde 
Lysteknologi 
IP-grad