Takskinner

Takskinner er spotter som er festet etter hverandre i en rekke og som festes i taket. Selve spottene er som regel fleksible og kan tiltes opp og ned eller vris fra side til side, slik at du kan styre lyset i den retningen du ønsker. 

Det er mange bruksområder for en spotskinne. Velger du en variant med skjermer i glass vil den gi lys i alle retninger og gi god allmennbelysning i rommet. Velger du i stedet en skinne med metallskjermer vil den gi retningsstyrt lys dit du ønsker. Du får lysskinner i mange ulike lengder, fra korte varianter med to spotter til store skinnesystemer der du kan bygge ut nesten så langt du vil og selv velge antall spot-hoder. 

Spotskinner er en type lampe som brukes i de fleste rom. På kjøkken kan en skinne med glasskjermer gi god basisbelysning, eller du kan bruke retningsstyrte takskinner til å lyse inn i overskap eller hyller. I en stue brukes lysskinner ofte for å lyse opp ting man har hengende på veggene, og bruker man et skinnesystem kan man også henge lampa over spisebordet fra samme skinne. Spotskinner kan også gi godt lys på et kontor eller i gangen.

Siden halogen-pærer er i ferd med å fases ut, kommer nå stadig flere skinner med LED-lyspærer, og det kommer også LED pærer som passer i spotskinnene man allerede har. Vi i Christiania Belysning hjelper deg gjerne finne rett pære til din spot. Størst utvalg av takskinner finner du i vår nettbutikk.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Lengde 
Diameter (cm)
Høyde 
Lysteknologi 
loading