NYHET
NORTHERN

Say My Name taklampe Ø32 - smoked grå blank

En vakker taklampe fra Northern. Den er like mye et kunstverk som at den har et praktisk design. Lampen er i munnblåst glass, som gjør hver enkel lampe unik. En moderne favoritt, som er perfekt i stuen, på kjøkkenet og på soverommet. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Say My Name takpendel fra Northern er designet av duoen Morten&Jonas i 2015. Taklampen er en moderne favoritt med sine myke rene linjer. Lampen er designet i Norge og laget i Venezia av dyktige glassblåsere. Dette gjør taklampen like mye til et kunstverk som en funksjonell lampe.


Takpendelen er 32 cm i diameter og kommer i tre fargenyanser: hvit matt, smoked grå matt, smoked grå blank. Say my name gir et behagelig og rundtstrålende lys. I den blanke grå varianten er lyspæren synlig, mens i den matte er den skjult, noe som gjør at lyset blir mer dempet. Den hvite varianten gir mer lys på grunn av sin hvite farge. 


Til denne lampen trenger du en lyspære med E27-sokkel og maksimalt 60 watt. Vår lyspæreanbefaling for å få et optimalt lys finner du i anbefalt tilbehør. Say My Name har en ledning på 3,7 meter til taket, og den kan selvsagt kortes inn.


I samme serie er det også en bordlampe i de samme fargenyansene. Det kan være veldig fint å bruke flere lamper i samme serie for skape en helhet.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216602
Dimbar Ja
Farge Grå Blank
Materiale Stål/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 32
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 60