Oppladbar
ZAFFERANO

Poldina Pro bordlampe / gulvlampe - corten

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Fleksibel og oppladbar LED-lampe fra italienske Zafferano. Du kan justere den mellom tre ulike høyder, slik at det blir en bord-, skjenk-, eller gulvlampe. Lyset rettes nedover og oppover, og skaper en behagelig atmosfære, både inne og ute. Poldina tåler vann og kan dermed forlenge sommerkveldene på terrassen og brukes inne resten av året. Dimmer er innebygd og den kan lyse i 11 timer når den lyser på sitt sterkeste. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 3 699
Mer om dette produktet
Poldina Pro oppladbar LED-lampe fra italienske Zafferano er mobil og fleksibel. Du kan justere den mellom tre høyder, ettersom hva du har behov for: Bord-, skjenk-, og gulvlampe. Den minste høyden er 52 cm, deretter følger 87 cm og som gulvlampe er den 122 cm. 

Lampen er solid og robust, og laget i metall. Den tåler regn, og kan like fint brukes ute som inne. Den kommer med integrert LED og lyser både oppover og nedover og har en innebygd dimmer på lampen. Forleng sommerkveldene på terrassen med denne stemningsskaperen, og bruk den inne resten av året. Poldina Pro lyser i 11 timer når den lyser på sitt sterkeste. Deretter må den lades igjen. Alt du trenger medfølger i esken. 

Den kommer i to farger; corten og mørk grå. Poldina er fin å bruke sammen med lykten fra samme leverandør som heter Home. Begge fås hos oss. 
Spesifikasjoner
Varenr. 8052536910249
Produktnummer hos leverandør LD0390R3
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Corten
Materiale Metall
Produktets IP-grad 54
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16.5
Sokkel Integrert LED
Maks watt 4.5
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert