LOUIS POULSEN

PH 80 gulvlampe m/bryter H132 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen er en klassisk lampe med blendingsredusert design. Skjermene er konstruert slik at lampen gir godt lys ut i rommet, uten at du ser lyspæren. Super lampe i en mørk sone du trenger å lyse opp eller ved sofaen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 12 150
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen er en klassisk gulvlampe som gir godt, blendefritt lys. Hvert skjermelement er laget av opalisert akryl som bidrar til et diffust og behagelig lys. Mesteparten av lyset vil styres nedover, men man vil gjennom akrylskjermene også få noe lysspredning i rommet.

PH 80 kan fås både som gulvlampe med bryter og som gulvlampe med dimmer. Denne versjonen har vanlig bryter. Den kommer med en ledning på 2,6 meter og fotbryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Super å bruke ved siden av sofaen. 
  • Gir godt og behagelig lys i sonen den er i, og kan gjøre seg som et blikkfang eller et lyspunkt i en mørk sone. 


MONTERING

Du trenger kun å sette på skjermen, ellers er den ferdig montert. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt lyspære, som gir jevn lysfordeling i skjermen. Du trenger en sterk pære for å få nok lys i lampen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler en plugg-in dimmer, hvis du vil gjøre lampen dimbar. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • Gulvlampen PH 80 har et design som bygger på den kjente lampeserien med tre skjermer, PH, til Poul Henningsen. Vanligvis vil tallet i navnet symbolisere diameteren på lampen, men her er tallet enn hyllest til Poul Henning etter hans død. PH 80 ble designet i anledning hans 80-årsdag i 1974. Skjermdesignet er basert på en logaritmisk spiral, hvor lyskildens brennpunkt er plassert i spiralens sentrum.
  • Denne modellen er et av de mer moderne tilleggene av PH 80. Lampestrukturen er nå laget i en 'mykere' overflate enn den originale. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment, som PH5, Panthella, AJ-serien og PH Kongle. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!


Spesifikasjoner
Varenr. 5714693974900
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744611404
Dimbar Nei
Farge Hvit/Opal
Materiale Aluminium/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.6
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 131.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 70