Lang leveringstid
LOUIS POULSEN

PH 3/3 taklampe Limited Edition - messing/opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Årets limited editon modell fra Louis Poulsen! En elegant og tidløs modell som er designet for å gi optimal belysning og en varm stemning. Toppskjermen og takrosetten er i børstet messing, mens underskjermen er laget av opalglass. Materialbruken er som en liten hyllest til Poul Henningsens bruk av klassiske materialer av høy kvalitet. Fordi dette er et samleobjekt, er messingen merket med Henningsens initialer.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 16 995
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet
PH 3/3 taklampe Limited Edition er en ny variant av den klassiske PH-takpendelen. Dette er en tidløs og unik modell som er et perfekt tilskudd i hjemmet som du og dine kan ha glede av lenge. Denne limited edition-lampen er et perfekt samleobjekt, og er derfor merket med Poul Henningsens initialer på sokkelhuset.

Overskjermen i børstet messing gjør at lyset blir rettet nedover, mens den hvitmalt innsiden reflekterer lyset på en myk måte. De to nedre skjermene er laget av munnblåst opalglass, noe som bidrar til en myk og jevn og blendefri distribusjon av lys, der noe lys skinner lateralt. Opalglasset gjør også at lyset går stor spredning uten at det blender deg. Den spesialdesignede takrosetten i messing går nesten sømløst sammen med toppskjermen. 

Den børstede messingen vil utvikle en vakker patina over tid hvis den forblir ubehandlet, noe som gir lampen særpreg. Børstet messing gjør også at overflaten har tynne streker som følger lampens form, noe som gir den en elegant matt utførelse. Hvis du ønsker å beholde den opprinnelige utseendet, kan dette opprettholdes ved å polere lampen forsiktig en gang i blant. Du kan lese mer om dette her. 

I denne limited edition-kolleksjonen finner du PH 3/2 bordlampe og PH 3/3 taklampe. Det klassiske designet og bruken av nøye utvalgte kvalitetsmaterialer, er denne Limited Edition-kolleksjonen en hyllest til Poul Henningsens fokus på å skape belysning som ikke bare ser vakker ut, men også er tåler tidens tann, både når det gjelder estetikk og kvalitet.

Kolleksjonen er kun tilgjengelig fra 1. oktober - 31. desember 2022. 
  • Bordlampen får du hos Christiania Belysning CC Vest og i nettbutikken. 
  • Taklampen får du i nettbutikken. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5714693113064
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741109126
Dimbar Ja
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 28.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60
Monteringsanvisning Last ned