Forhåndsbestilling
LOUIS POULSEN

PH 3/2 bordlampe Limited Editon - messing/opal

PH 3/2 bordlampe Limited Edition 2022 fra Louis Poulsen. Dette er et samleobjekt og arvegods av ypperste klasse. En elegant og tidløs modell med opalglass og børstet messing, som er designet for å gi optimal belysning og en varm stemning. Den er merket med Poul Henningsens initialer. Nydelig på et sidebord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 18 495
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet
PH 3/2 bordlampe Limited Editon 2022 fra Louis Poulsen er en unik og elegant bordlampe som du og dine kan ha glede av lenge. Bordlampe gir optimal belysning og en varm stemning.
Toppskjermen, rammen og den elegante bryteren er alle laget av børstet stål, som er et lite nikk til Poul Henningsens bruk av klassiske materialer av høy kvalitet. Lampen sender ut et blendefritt nedoverrettet lys, og gir stor lysspredning. Lyset oppleves også som mykt og dempet. Det er kombinasjonen av en overskjerm av børstet messing og to munnblåste skjermer i opalglass som gjør dette. Undersiden av glasskjermene og den hvitlakkerte undersiden av messingskjermen mykner lyset ytterligere. 
Den børstede messingen vil utvikle en vakker patina over tid hvis den forblir ubehandlet, noe som gir lampen særpreg. Børstet messing gjør også at overflaten har tynne streker som følger lampens form, noe som gir den en elegant matt utførelse. Hvis du ønsker å beholde den opprinnelige utseendet, kan dette opprettholdes ved å polere lampen forsiktig en gang i blant. Under vedlikehold finner du mer info. 

ANBEFALT BRUK
  • Nydelig lampe på en skjenk eller sidebord. 
  • Lampen styrer lyset mer nedover, men har bredere lysspredning enn en vanlig leselampe. 


MONTERING

Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.
  • Glass kan kjøpes som reservedel
  • Du kan unngå patinering hvis du ønsker. Her har vi oppskriften. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • PH 3/2 bordlampe er limited editon modell for 2022 fra Louis Poulsen. En unik og elegant bordlampe som du og dine kan ha glede av lenge. Et perfekt samleobjekt - som derfor også er merket med Henningsens initialer på messingen! 
  • PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen.
  • Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse. Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment, som PH5, Panthella, AJ-serien og PH Kongle. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693111527
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744168669
Dimbar Nei
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.1
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 29
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned