Limited Edition
LOUIS POULSEN

PH 2/2 The Question Mark bordlampe H41 - messing

PH 2/2 The Question Mark bordlampe fra Louis Poulsen er en limited edition modell fra 2021, kun produsert frem til 31.12.2021. Dette er et unikt samleobjekt og arvegods av ypperste sort. Lampen gir et behagelig blendefritt stemningslys, og er perfekt på et sidebord eller en skjenk. Mer info under
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 13 325
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH 2/2 The Question Mark bordlampe fra Louis Poulsen er en limited edition. Lampen er laget i ubehandlet messing og munnblåst opalglass. Over tid vil messingen på lampen patinere, og forsterke det autentiske uttrykket. Opalglasset er laget i tre lag og er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Dette gir en myk og jevn lysfordeling som ikke blender og gir fantastisk atmosfære. Lampehodet kan roteres 45 grader til hver side. Lampen kommer med brun tekstilledning som kompletterer designet, og har en bryter i messing som sitter nederst på stammen, rett over foten. Poul Henningsens initialer er vakkert og diskret gravert på oversiden av ledningen.


ANBEFALT BRUK

  • Skjenk 
  • Sidebord


MONTERING

Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.
  • Glass kan kjøpes som reservedel
  • Du kan unngå patinering hvis du ønsker. Her har vi oppskriften. 


OM DESIGNET/SERIEN

PH 2/2 The Question Mark leveres fra Louis Poulsen kun i tidsrommet 1. oktober - 31. desember 2021. fra 2021. Bordlampen har fått sitt navn etter den kurvede formen på foten. Den er en relansering av en original designet av Poul Henningsen  i 1931som var i salg frem til 1950-tallet.

Vi selger lampen så langt lageret vårt rekker. Dette er et unikt samleobjekt og arvegods av ypperste sort, med initialene til designer Poul Henningsen gravert. Det finnes kun et begrenset antall av lampen. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693943692
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744163554
Dimbar Nei
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.8
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 41
Dybde i cm 27
Sokkel E27
Maks watt 7
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned