NYHET
Forhåndsbestilling
LOUIS POULSEN

PH 2/2 The Question Mark bordlampe H41 - messing

eller
Klikk & Hent
Årets limited edition modell fra Louis Poulsen! En elegant bordlampe i ubehandlet messing og munnblåst opalglass der lampehodet kan roteres 45 grader til hver side. Gir et mykt og behagelig g bledningsfritt lys, og er fin for eksempel på nattbordet, skrivebordet eller en skjenk.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 13 325
Færre enn 5 på lager,
Mer om dette produktet

PH 2/2 Spørsmålstegnet er årets limited edition modell fra Louis Poulsen, og har fått sitt navn etter den kurvede formen på foten. Lampen er en relansering av en original designet av Poul Henningsen  i 1931som var i salg frem til 1950-tallet.


2021-mdellen av lampen er laget i ubehandlet messing og munnblåst opalglass. Over tid vil messingen på lampen patinere, og forsterke det autentiske uttrykket. Opalglasset er laget i tre lag og er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Dette gir en myk og jevn lysfordeling som ikke blender og gir fantastisk atmosfære.


Lampen kommer med brun tekstilledning som kompletterer designet, og har en bryter i messing som sitter nederst på stammen, rett over foten. Poul Henningsens  initialer er vakkert og diskret gravert på oversiden av ledningen.


Lampen leveres fra Louis Poulsen kun i tidsrommet 1. oktober - 31. desember 2021.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693943692
Dimbar Nei
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.8
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 41
Dybde i cm 27
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 25