Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Petite 4630 vegglampe H31 - sort

En elegant vegglampe med håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér. Justerbar arm som kan dreies fra side til side. Lyspæren er skjult og blender derfor ikke. En stemningsfull lampe i nordisk design som er fin for eksempel ved senga eller sofaen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 665
Bestillingsvare: På vårt lager om 10 uker
Mer om dette produktet

Petite 4630 er en videreutvikling fra de klassiske Secto lampene. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som taklampe, gulvlampe og som bordlampe. Petite 4630 er den perfekte ledsager ved for eksempel sengen eller sofaen, da den både kan dreies fra side til side, og er dekorativ. Lampen gir også et godt leselys.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 470 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140776
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.2
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 31
Dybde i cm 37
Antall lyspærer 1
Sokkel GX53
Watt 7