FLOS

Oblique bordlampe H35 - rust

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En fremoverlent og stilren bordlampe med godt arbeidslys. Her kombineres tidløst design og moderne lysegenskaper. Oblique har USB-C-utgang. Bordlampen er dimbar og har også timer. En trofast arbeidsvenn som støtter deg gjennom arbeidsøkten. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 445
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet
Oblique bordlampe fra Flos er en fremoverlent lampe designet av Vincent van Duysen. Han kombinerer et tidløst design med de nyeste lysteknikkene.

Oblique har en asymmetrisk linse med hel skjermreflektor. Det gjør at lampen gir god lysspredning, og at den gir mindre refleksjoner fra flatene den treffer. Dette gjør at lampen egner seg spesielt godt som arbeidslys ved siden av PC-skjermer. 

Bordlampen har en USB-C-port, slik at du kan lade kompatible enheter. Bordlampen har en av/på-dimmer integrert i lampefoten, i tillegg til en timer. Slik kan du justere intervallene på lyset, samt hvor mye lys du trenger. Bordlampen har en sort ledning på 1,5 meter. 

Oblique kommer i flere farger. Bordlampen kommer også i en variant med trådløs lader i tillegg til USB-C, samt i en gulvlampe. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008162
Produktnummer hos leverandør 09.8300.DX
Dimbar Ja
Farge Rust
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 15.5
Bredde i cm 12
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 479
Maks watt 8
Kelvin 2700