Vårfriske nyheter

Mai er måneden fylt med festdager – en perfekt unnskyldning for å gjøre det litt ekstra fint enten inne eller ute.

Vårnytt Mai 2017 Intro

Uansett om du skal feire nasjonaldag eller konfirmasjon kan det friste med noe nytt for å gjøre hjemmet klart for fest. Nå er butikkene fulle av nye varer i spreke farger som kan hjelpe deg bringe vårens fargeprakt helt inn.

Selv lyse sommerkvelder trenger hjelp av lamper innendørs, og vårens nyheter fortsetter trenden med varmere farger og naturmaterialer. Denne våren har vi blant annet fått inn en ny kolleksjon fra svenske Belid i fargene oxid og oxidgrå som er matte metallfarger.

 Vårnytt Mai 2017 Anemon

Vi har også fått inn flere bordlamper i betong, både runde og firkantede. Røff betong sammen med rettlinjede skjermer gir et stramt uttrykk, mens rundere skjermer i grov lin eller ull gjør stemningen lunere. Valget er ditt!

 Vårnytt Mai 2017 Betonglamper

Festbordet kan lyses opp på mange måter. Vi slår et slag for lysslynger – det er ingen grunn til å bruke disse bare til jul. Enkle lysslynger er utrolig dekorative på bordet, gjerne i kombinasjon med friske blomster. Eller hvorfor ikke ta den helt ut med sommerens mest trendy og gå for rosa flamingoer?

Vårnytt Mai 2017 Rosa Slynge