Høstens nyheter fra VITA

VITA Copenhagen har lansert to spennende nyheter, EOS Up og Aluvia. Begge modellene finner du frem til mars eksklusivt på kjedenivå hos Christiania Belysning.

VITA EOS Up

UpVITA EOS Up er en plafond og vegglampe i den populære EOS-serien. Fjærlampen Up bruker samme kvalitet på gåsefjærene som resten av EOS-serien. Fjærene er hentet fra gås som ellers brukes i annen produksjon. Lampen er perfekt for mindre rom som krever et blikkfang. Den avgir et mykt og varmt lys i rommet. Den festes rett i taket eller rett på veggen. EOS Up er på lager fra og med uke 44 i nettbutikken og i våre fysiske butikker, men kan bestilles på nett allerede nå.

VITA Aluvia

AluviaAluvia er den andre nyheten fra VITA. Lampen har en klassisk utforming og gir et behagelig lys i rommet. Selve bladene på lampen er laget i metall og gir en høy følelse av kvalitet. VITA Aluvia kan brukes både som en pendel og som en gulvlampe. Du velger selv om du kjøper til pendeloppheng eller gulvstativ. Lampen kommer i butikk fra uke 44, men kan forhåndsbestilles på nett allerede nå.

Om VITA

VITA Copenhagen ble grunnlagt i 2008. Siden den gang har VITA utviklet et stort utvalg lamper med moderne design til overkommelige priser. Alle lampene fra VITA leveres flatpakket. Dette er både er godt for miljøet, samtidig som prisen på lampene holdes på et godt nivå. Allsidigheten til lampene kommer virkelig frem når de fleste lampene kan brukes både med pendeloppheng og med gulvstativ. Enkelt, men funksjonelt.

Med røtter i både det urbane København og den rå naturen som finnes i Norden henter VITA inspirasjonen sin fra det nordiske landskapet.