Love & Light

Le Klint Hjerter

LOVE & LIGHT

Le Klints vakre, lysende julehjerter er inspirert av Skandinaviske tradisjoner, og ble opprinnelig laget som en juledekorasjon til Le Klints butikklokaler i København. Men hjertene viste seg så populære at de raskt ble satt i produksjon.

 

Støtte ved hvert solgte hjerte

- Da jeg forelsket meg i denne skandinaviske tradisjonen, ville jeg tilføre den en liten twist uten å ødelegge det opprinnelige DNA'et. Jeg håpet at ideen ville bli tatt godt i mot, forteller designeren, Isa Dawn Whyte Jensen

Whyte Jensen ønsket å kombinere sitt kjærlighet til design med sitt humanitære engasjement, og startet derfor opp prosjektet Love & Light. En prosentandel av overskudded for hvert solgte julehjerte eller julestjerne går hvert år til et veldedig formål.

- For meg startet prosjektet med de ødeleggelsene som orkanen Sandy førte til på Jamaica i 2012. Jeg følte jeg måtte gjøre noe for å hjelpe, forteller Whyte Jensen.

 

Utvidet sortiment

Prosjektet er nå inne i sitt tredje år, og har så langt gitt støtte både til organisasjoner og til enkeltpersoner.

Blant annet har de støttet Minerva Women's Centre i London, Ungdommens Røde Kors i Danmark og en annen kampanje i Danmark som hjalp til med å holde krisesentre for misbrukte barn åpne. I tillegg har de støttet Det Kongelige Teaterets ballettskole i hjembyen Odense, og hjulpet en ung, talentfull ballettdanser med reisestøtte.

Siden starten har også sortimentet blitt utvidet med hjerter i flere farger, samt julestjerner i flere størrelser. 

Du finner et utvalg av disse varene i vår nettbutikk.

Le Klint Stjerner