Nyhet fra Louis Poulsen: PH 5 Mini

 PH 5 Mini er en helt ny serie fra Louis Poulsen. Dette er første gang lampen blir gitt ut i en ny størrelse. En størrelse som passer den moderne livsstilen. Den passer like godt i små byleiligheter som i større hus. PH 5 Mini åpner med andre ord opp for en mer allsidig bruk som passer for de fleste.

Med utgangspunkt i originalen

PH 5-pendelen til Louis Poulsen ble originalt designet i 1958 av Poul Henningsen. Det var Henningsen sitt svar på glødepæren som til stadighet endret form og størrelse. PH5 skulle ha plass til alle lampestørrelser. Han ønsket også å lage en lampe som er 100 prosent blendefri, uansett hvilken vinkel du ser på lampen fra. Den fikk navnet sitt fordi diameteren på toppskjermen er 50 cm. 

Dette er nytt

PH 5 Mini har beholdt det klassiske designet, men har krympet i størrelse. Nå er toppskjermen 30 cm i diameter. Dette gjør det enklere å henge opp flere lamper sammen. Det åpner også for bruk i nye områder innendørs, som mindre hjørner eller over en smal benk.

I tillegg til den nye størrelsen kommer også PH5 Mini i nye og spennende farger. Du får den fortsatt i den klassiske fargen til PH5, men også i sju nye: Moderne hvit, Hues of Orange, Hues of Rose, Hues of Red, Hues of Green, Hues of Blue og Hues of Grey.

Under kan du se alle de åtte nye variantene av PH5 Mini.