Prismatchet
LOUIS POULSEN

NJP vegglampe lang 2700k - lys grå

NJP vegglampe fra Louis Poulsen er stilren med smarte funksjoner. NJP vegglampe gir jevn og rettet lysspredning. Den har ledning og to lysstyrker og timer. En super leselampe ved senga, særlig regulerbare senger, samt ved sofa eller godstol. Mer informasjon under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 5 031 Vanlig pris Veil. pris kr 5 590
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet
  • NJP vegglampe lang fra Louis Poulsen gir svært godt leselys/arbeidslys. NJP lampene har to lysstyrker; kraftig arbeidslys og en mer dempet belysning.
  • Om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv og du sparer dermed strøm. Den har integrerte LED-moduler, og er designet slik at lyskilden er plassert høyt i skjermen for å unngå blending og ubehag. En raffinert og praktisk detalj er at lampeskjermen er åpen på baksiden, så lyset fra LED-modulene lyser opp den øverste delen av lampearmens flotte design. 
  • Denne versjonen av NJP vegglampe har ledning og bryter er på lampehodet. Lampeskjermen er utformet slik at lampen er enkel å slå på, slukke og justere med en hånd. Lampens arm gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter, så lampen kan lyse opp selv store flater.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk NJP vegglampe lang som leselampe ved sofaen eller godstolen. 
  • NJP vegglampe er perfekt ved sengen, særlig hvis du har en regulerbar seng eller gavl. 
  • Denne lampen har 2700K/varmt lys. Om du trenger en lampe for å holde konsentrasjonen over en lengre periode, anbefaler vi versjonen med 3000K, som gir er klart og naturlig lys. 
  • Har du ikke stikkontakt i nærheten eller ikke ønsker å ha en synlig ledning, anbefaler vi NJP vegglampe lang 2700 kelvin uten ledning. Se begge under Flere varianter. 


MONTERING

Vegglampen kommer i to deler som er enkelt å montere sammen. Den skrus i veggen. 


TILBEHØR

Ledning medfølger. Du må bruke medfølgende ledning og driver til stikkontakt. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • NJP vegglampe er en del av en serie på bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. 
  • NJP vegglampe kommer med kort og lang arm. NJP vegglampe finnes i tillegg i en versjon der du kan velge å koble vegglampen direkte til vegguttak.
  • NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid.  


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411746561
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743163474
Dimbar Ja, med fjernkontroll/app
Farge Lys grå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 48
Lengde i cm 48
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 529
Maks watt 10
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned