-23%
2700 kelvin
LOUIS POULSEN

NJP vegglampe lang 2700k - lys grå

NJP vegglampe fra Louis Poulsen er stilren med smarte funksjoner. Lampen gir jevn og rettet lysspredning, har to lysstyrker og timer. Bryter er lett tilgjengelig på lampehodet. En super leselampe ved senga, særlig regulerbare senger, samt ved sofa eller godstol. Mer informasjon under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 127 Vanlig pris Veil. pris kr 5 350
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

NJP vegglampe lang fra Louis Poulsen gir direkte, blendefritt arbeidslys. NJP lampene har to lysstyrker; kraftig arbeidslys og en mer dempet belysning.


Om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv og du sparer dermed strøm. Den har integrerte LED-moduler, og er designet slik at lyskilden er plassert høyt i skjermen for å unngå blending og ubehag. En raffinert og praktisk detalj er at lampeskjermen er åpen på baksiden, så lyset fra LED-modulene lyser opp den øverste delen av lampearmens flotte design. Samtidig slipper varmen fra pæren ut.


Lampeskjermen er utformet slik at lampen er enkel å slå på, slukke og justere med en hånd. Lampens arm gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter, så lampen kan lyse opp selv store flater.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk vegglampen som leselampe ved sofaen eller godstolen. 
  • Perfekt lampe ved sengen, særlig hvis du har en regulerbar seng eller gavl. 
  • Denne lampen har 2700K. Om du trenger en lampe for å holde konsentrasjonen over en lengre periode, anbefaler vi versjonen med 3000K, som gir er klart og naturlig lys. 


MONTERING

Vegglampen kommer i to deler som er enkelt å montere sammen. Den skrus i veggen. 


TILBEHØR

Ledning medfølger. Du må bruke medfølgende ledning og driver til stikkontakt. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

NJP vegglampe er en del av en serie på bordlamper, vegglamper og gulvlamper, og vegglampen kommer med kort og lang arm. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid.  


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411746561
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743163474
Dimbar Ja, med fjernkontroll/app
Farge Lys grå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.3
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 48
Lengde i cm 48
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 529
Maks watt 10
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned