-20%
LOUIS POULSEN

NJP vegglampe kort 3000k - sort

NJP vegglampe fra Louis Poulsen er en super leselampe ved senga og gjør seg også godt over kjøkkenbenken. NJP har to lysstyrker og timer. Bryter er lett tilgjengelig på lampehodet. Lampen gir et klart, naturlig lys, som er bra for å holde konsentrasjonen. Kommer i flere varianter. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 288 Vanlig pris kr 4 110
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet
  • NJP vegglampe kort fra Louis Poulsen gir svært godt leselys. NJP lampene har to lysstyrker; kraftig arbeidslys og en mer dempet belysning.
  • Om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv og du sparer dermed strøm. Den har integrerte LED-moduler, og er designet slik at lyskilden er plassert høyt i skjermen for å unngå blending og ubehag. En raffinert og praktisk detalj er at lampeskjermen er åpen på baksiden, så lyset fra LED-modulene lyser opp den øverste delen av lampearmens flotte design. 
  • NJP vegglampe kort har ledning med bryter til stikkontakt. Bryter er på lampehodet, og lampeskjermen er utformet slik at lampen er enkel å slå på, slukke og justere med en hånd. Lampens arm gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter, så lampen kan lyse opp selv store flater.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk NJP vegglampe over kjøkkenbenken for å få godt lys ned på flaten. 
  • NJP vegglampe kort ved seng uten gavl. Har du en regulerbar seng eller gavl, anbefaler vi vegglampen med lang arm. 
  • Denne versjonen  er særlig egnet for deg som leser mye på sengen eller trenger godt arbeidslys på kjøkkenet. Dette er fordi den har 3000 kelvin, hvilket betyr at den gir et klart og naturlig lys, som er særlig bra for å holde konsetrasjonen. Ønsker du et varmere lys, anbefaler vi versjonen med 2700K. 


MONTERING

Vegglampen kommer i to deler som er enkelt å montere sammen. Den skrus i veggen. 


TILBEHØR

Ledning medfølger. Du må bruke medfølgende ledning og driver til stikkontakt. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • NJP vegglampe er en del av en serie på bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. 
  • NJP vegglampe kommer med kort og lang arm. NJP vegglampe finnes i tillegg i en versjon der du kan velge å koble vegglampen direkte til vegguttak.
  • NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid.  


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411479513
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743163209
Dimbar Ja, 2-trinns dimming
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3.3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Lengde i cm 15
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 529
Maks watt 10
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned