Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort
Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort
GUBI

Multi-Lite taklampe Ø32 - krom/sort

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
En leken og fleksibel taklampe fra Gubi med et ikonisk design. To kvartsirkel-formede skjermer kan justeres individuelt, gir deg stor fleksibilitet og byr til lek med lyset. Bruk en eller flere over spisebordet, eller lys opp en mørk krok. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
kr 6 195
Færre enn 5 på lager,
Anbefalt tilbehør
Multi-Lite ble først tegnet i 1972 av Louis Weisdorf, og var et avvik fra hans vanlige designstil. Her kombinerte han flere elementer, og serien gjenspeiler hans pasjon for mangfoldighet. Multi-Lite regnes som en del av den gylne æra av dansk design. To sylindriske former danner basen i lampen. Disse omkranses av en metallring, og festet i denne ringen er to kvartsirkel-formede skjermer. Disse skjermene kan roteres individuelt, noe som gjør at alle Multi-lite lamper kan kombineres på utallige måter: Lyset kan styres opp, ned eller utstråle et asymmetrisk kunstlys. Multi-Lite kommer som taklamper og gulvlampe, og alle modellene kommer i flere farger. Alle skjermene er hvitlakkerte på innsiden for god lysrefleksjon. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Detaljer
Farge Krom/sort
Materiale Metall
Diameter i cm 36
Høyde i cm 36
Ledningslengde i meter til tak 3.8
Dimbar Ja
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Watt 57
Produktets IP-grad 20
Lystype Funksjonslys