GUBI

Multi-Lite taklampe Ø36 - krom/sort

En ikonisk taklampe i dansk design fra Gubi. Multi-Lite er svært fleksibel og multifunksjonell. Skjermen består av to kvartsirkler, som kan justeres individuelt. Dette gir deg mulighet til å styre lyset i flere retninger; opp, ned eller begge deler. Bruk én eller flere pendler over spisebordet eller en bred kjøkkenøy. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 999
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Multi-Lite er en ikonisk lampe og regnes som en del av den gylne æra av dansk design. Den ble tegnet i 1972 av Louis Weisdorf, og serien gjenspeiler hans lidenskap for mangfold. 

To sylindriske former danner basen i lampen. Disse omkranses av en metallring, og to kvartsirkel-formede skjermer er festet i ringen. Skjermene kan roteres individuelt. Dette gjør at alle Multi-lite kan kombineres på utallige måter: Lyset kan styres oppover, nedover eller begge deler. Med andre ord kan lampen gi deg både det gode, skarpe arbeidslyset og det koselige stemningslyset. 

Når du justerer lysretningen oppover, får du et indirekte hyggelys. Når du justerer lysretningen ned, får du godt arbeidslys. Med en halvdel vendt nedover og den andre halve skjermen vendt oppover får du begge deler. Derfor passer Multi-Lite utmerket over en kjøkkenøy, et spisebord eller salongbord. Her har man gjerne ulike behov til ulike tider: Du trenger godt lys når du spiser, pusler eller lager mat, mens foretrekker gjerne dempet stemningslys når du skal slappe av eller se på TV. 

Multi-lite taklampe kommer i to størrelser. Er kjøkkenøya eller spisebordet 80 cm dyp eller mer, anbefaler vi denne varianten som er 36 cm i diameter. Hvis du har en smal kjøkkenøy på 60-80 cm i dybden eller et spisebord som er 70-80 cm bred/dyp, anbefaler vi den mindre versjon som er 25 cm i diameter.

Taklampen er fin alene eller i en gruppe på flere. Multi-Lite kommer som taklamper og gulvlampe, og alle modellene kommer i flere farger. Alle skjermene er hvitlakkerte på innsiden for god lysrefleksjon. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Spesifikasjoner
Varenr. 5710902689306
Produktnummer hos leverandør 10014460
Dimbar Ja
Farge Krom/sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.8
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 36
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 57