2700 kelvin
ANTIDARK

Moon taklampe Ø45 2700K - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En minimalistisk takplafond med integrert LED som bygger lite ned fra taket. En diskret allrounder som passer til nesten alle rom. Sammen med tilhørende oppheng som kjøpes separat, får du to lamper i en. Lampen er laget av aluminium. Taklampen gir et blendefritt og behagelig lys. Lampen gir svært godt lys og er dimbar. Med sine kvaliteter, fungerer Moon taklampe godt uansett om du har lav eller høy takhøyde.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 149
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Moon er en takplafond med integrert LED. Lampen er tynn og bygger åtte cm ut fra taket, noe som er lite og gir et stramt og moderne uttrykk. Moon er en alrounder som passer til alle rom, med unntak av bad. Den lyser effektivt og har ekstra lang levetid. På grunn av minimal utbygging er den praktisk i rom med lavere takhøyde, mens lysstyrken gjør den også egnet i rom der det er høyt under taket. 


Ikke minst får du to lamper i én, noe som gjør Moon svært fleksibel. Du kan kombinerer plafonden med et tilhørende oppheng som kjøpes separat og enkelt kan monteres på. Da kan du velge å ha plafond eller pendel. Hvis du har det veldig høyt under taket er pendelopphenget også en måte å "senke" plafonden på. Se opphenget i anbefalt tilbehør. 


Moon taklampe kommer i tre størrelser;  16 cm, 26 cm og 45 cm i diameter. Først- og sistnevnte kommer i sort og hvit, mens Ø26 kommer i sort, hvit og messing.


Som takpendel er Moon Ø26 og Ø45 skikket å bruke over spisebord eller kjøkkenøy. Som plafond er den skikket til å gi god allmennbelysning i alle rom, og er bl.a. mye brukt i gang og trapperom. Moon Ø16 er særlig godt egnet til smale rom, for eksempel en smal gang. 


Moon sprer lyset godt utover, uten at du får sideblending. PVC-skjermen gjør lyset nemlig mykere, og reduserer også blendingen. Siden den har god lysstyrke, anbefaler vi at du bruker en dimmer, slik at du kan regulerer lysmengden etter behov. Hvis du ser ganglyset fra stua, er Moon din utvalgte kandidat. Lysspredningen gir deg nemlig ikke ubehagelig sideblending.


Taklampen har en fargetemperatur på 2700K, hvilket betyr varmt lys. Taklampen kan med fordel kombineres med andre Moon plafonder i andre eller samme størrelse for å skape et organisk uttrykk.


Denne diskrete multifunksjonelle lampen er også fremoverlent: Moon taklampe kan gjøres om til å bli kompatibel med smarthus. Er du interessert i dette, ta kontakt med våre lysplanleggere her. De kan hjelpe deg videre. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019595
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-512-07-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2745
Maks watt 28.8
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned