NORTHERN

Moo vegglampe - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En leken, figurativ vegglampe av et elghode i fullskala størrelse. Den lysende elgen kan både brukes både inne og ute, da den tåler vann. Her forenes hyttefølelsen og jeger-skikker med moderne kitsch. Med skogens konge i rommet blir det svært dekorativt. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 23 490
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet
Moo er en figurativ vegglampe i fullskala størrelse og er laget i polyresin og glassfiber. Den er 75 cm i bredden og 57 cm i dybden. Den er dimbar og kommer med lednijng på 1,9 meter. 


ANBEFALT BRUK
- Bruk lampen som dekorelement. Den lysende elgen kan både brukes inne og ute, da den tåler vann. Er du av typen som elsker å forene hyttefølelse med moderne kitsch, er denne lampen for deg. 


MONTERING
Lampen festes med skruer. 


TILBEHØR
Du trenger to lyspærer med E27-sokkel til selve hodet, og to lyspærer med E14-sokkel til geviret. Lyspærene følger med i esken.


VEDLIKEHOLD
Rengjør med støvkost. 


OM DESIGNET
Moo vegglampe fra Northern er designet av duoen Trond Svendgård og Ove Rogne. De lot seg inspirere av dyrelivet på sommerhyttene deres på Hamarøy i Nord-Norge. Her var elgen en hyppig gjest. De ønsket å lage en lampe som skulle representere postmoderne kitsch, og få folk til å stoppe opp, smile og tenke "der er skogens konge". 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212727
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 272.
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Stål/Glassfiber
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.9
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 75
Dybde i cm 57
Antall lyspærer 4
Sokkel E27 + E14
Monteringsanvisning Last ned