-20%
DESIGN FOR THE PEOPLE

Mobile taklampe Ø45 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En prisvinnende taklampe i nydelig dansk design. Elegant og minimalistisk - perfekt over et spisebord. Pendelen har to skjermer, og måten disse reflekterer lyset på, skaper et vakkert og diffust lyst som ikke blender. Skjermene er justerbare og ved å flytte på dem, justerer du vinkelen på lyset. Lampen bruker tre pærer med G9-sokkel, se dem i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 559 Vanlig pris kr 3 199
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Mobile taklampe fra Design For The People er en elegant og minimalistisk taklampe med myke linjer i nydelig dansk design. Den vant den prestisjefulle prisen Red Dot Design Award for sitt design og sin funksjon i 2022. 


Mobile passer perfekt over et spisebord. Pendelen har to bevegelige skjermer, og måten disse reflekterer lyset på skaper et vakkert og diffust lys som ikke blender. Juster skjermene tett sammen for et mer rettet lys ned mot bordplaten, eller dra dem lenger fra hverandre for å få en bredere lysstråle ut i rommet.


Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på moderne og nyskapende lysdesign. Samspillet mellom dyktige designere og deres visjon er avgjørende for å skape tidløs og innovativ design for mennesker over hele verden. Mobile taklampe er designet av Maria Berntsen.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004179
Produktnummer hos leverandør 2120653003
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Antall lyspærer 3
Sokkel G9
Maks watt 5
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned