-25%
FLOS

Mini Glo-Ball C/W tak/vegg - hvit

Mini Glo-Ball C/W fra Flos er en allsidig lampe i kvalitetsglass uten bobler, som gir en jevn lysfordeling. Du kan bruke den både som taklampe og som vegglampe. Super ved siden av speil, som vegglampe i gang eller taklampe i små rom, som bad, toalett og bod. Glo-ball kommer i flere størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 376 Vanlig pris kr 1 835
50+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Mini Glo-Ball C/W fra Flos er en nydelig lampe i opalglass og kan brukes både som vegglampe og som taklampe. Glo-Ball skiller seg fra andre lamper med opale glass, da kvaliteten på disse glassene er mye høyere. Glassene fra Flos gir et jevnt lys, og er uten bobler eller andre feilskjær. Lampen gir en jevn lysfordeling og rundstrålende lys. Den kommer uten ledning.

Mini Glo-Ball C/W er IP44 og dermed godkjent for bruk på våtrom. 


ANBEFALT BRUK

  • Super å bruke ved siden av speil på badet. 
  • Kjempefin som vegglampe i gangen. 
  • Bruk den som taklampe i små rom, som bad, toalett eller bod. 


MONTERING

  • Mini Glo-Ball C/W kan brukes som vegglampe eller taklampe.
  • Lampen monteres direkte på veggpunkt/takpunkt og festes med skruer. 
  • Du kan også bruke denne modellen på fastlimte speil. Da skal hullet i speilet ha en diameter på 65mm.


TILBEHØR

Her anbefaler vi Flos sin pære laget for denne lampen. Denne pæren er matt, som sikrer et jevnt lys. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når du skrur på lyset.


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Du finner taklamper, vegglamper, gulvlamper og bordlamper i serien. Alle lampene er laget i opalglass som er helt enestående kvalitet. Kombiner lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i rommet. Hele serien finner du hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 0200000000455
Produktnummer hos leverandør F4194009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 11.2
Dybde i cm 8.5
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned