Oppladbar
FLOS

Mayday utendørs lampe H53 - grønn

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En multifunksjonell lampe fra Flos med et helt særegent design. Lampen sprer et behagelig og varmt lys i uterommet, og du henge på husveggen eller ha den på terrassen. Mayday er en prisbelønt lampe som blir lagt merke til. Passer fint på terrassen eller balkongen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 535
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Mayday outdoor er en multifunksjonell lampe med et helt særegent design. Lampen ble designet i 2000 av Konstantin Grcic for italienske Flos, og siden har det blitt en anerkjent og prisbelønt favoritt. I 2001 vant Mayday Compasso d'Oro-prisen. Lampene til Flos er eksklusive i tidløs og industriell design, og Mayday lever opp til denne beskrivelsen. 


Lampen sprer et behagelig og varmt lys i uterommet. Den har en krok på toppen som gjøre det enkelt å henge den opp, eller tvinne ledningen rundt. Mayday er et blikkfang som blir lagt merke til. Lampen tåler vær og vind, og passer perfekt til å skape en koselige atmosfære på terrassen eller balkongen. 


Mayday er dimbar og trenger en lyspære med E14-sokkel. Vår anbefaling for optimalt lys finner du under anbefalt tilbehør. Den er 53,4 cm i høyden og 22,2 cm i diameter. Den har ledning til stikkontakt på hele 4,85 meter, som du kan rulle opp på armaturen. Bryter er plassert på håndtaket. 


Lampen finnes i flere fargekombinasjoner. I tillegg kommer den i en innendørsvariant. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008049
Produktnummer hos leverandør F038AACA0ZZ
Dimbar Ja
Farge Grønn
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 4.85
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 11.5
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned