Toppbanner

Christiania Belysning har sitt hovedkontor på Lysaker, og Lysaker er også navnet vi har valgt på vår egen kolleksjon av klassiske lamper. Lysaker er et moderne samlingssted – og det er slik vi tenker om disse lampene: De skal binde interiøret sammen på en moderne og stilsikker måte.

Lysaker-serien er klassiske lamper for en moderne tid. Det er lamper der du både ser og kjenner kvaliteten og der gjennomtenkte detaljer gir lampene det lille ekstra som gjør at de står ut. I Lysaker-serien kombineres blanke overflater med mørke velurskjermer for et eksklusivt preg. 

Baba

Baba-serien består av tre bordlamper og en lysekrone i blankt sølv og klart glass. Lampene er fine både hver for seg og flere samlet.

Takkronen er fin med nakne pærer og passer godt over et spisebord eller et salongbord. Kombiner gjerne med en eller to bordlamper i ulike høyder, for eksempel på et konsollbord, en skjenk eller i vinduskarmen. 

Anniken

Anniken er en serie som består av en gulvlampe og en vegglampe med svingarm, samt en enkel stakelampe.

Gulvlampen og vegglampen gir fleksibel belysning med sin justerbare lesearm. Kombiner gjerne en gulvlampe ved godstolen og to vegglamper over sofaen. Stakelampen i serien er fin i vinduskarmen eller på et lite bord.

Shirin

Shirin er den største serien innen Lysaker-kolleksjonen. Her finner du både en takpendel, en bordlampe i tre størrelser samt en serie leselamper til bord, gulv og vegg. Det gjennomgående elementet på Shirin-serien er de avrundede formene som gir serien et harmonisk preg.

Bordlampene tar seg flott ut på en skjenk eller på konsollbord på hver sin side av sofaen. Takpendelen gir godt lys ned på bordet samtidig som den gir lysspill i taket gjennom åpningen, og leselampene gir arbeidslys der du trenger det, for eksempel som sengelampe. 

Andre

Lysaker-serien har også noen frittstående lamper som kompletterer kolleksjonen. Her er for eksempel flere bordlamper som kan bidra til det stemningsskapende lyset i stua eller på nattbordet.

Hita gulvlampe er et elegant alternativ til et mørkt hjørne eller ved siden av sofaen, og Lois taklampe er like fin over bordet som i en trappeoppgang.