-50%
Solcelle
LINDBY

Lanterne solcelle & oppladbar - grafittgrå

En enkel og funksjonell solcelle-lanterne med innebygde LED-dioder og dimmer. Lykten har et jevnt, varmt, hvitt lys som er perfekt når skumringen begynner å sette inn. Lanternen kan lades både gjennom solcellene og med ledning, slik at du slipper å stresse. Sett den på terrassen eller i hagen for en hyggelig sommerkveld.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 749 Vanlig pris kr 1 499
55+ på lager
Mer om dette produktet

Med denne solcelle-lanternen kan du nyte en hyggelig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Lykten er soldrevet og kan flyttes etter behov, da du slipper stresset med ledning. Stammen er av trykkstøpt aluminium med mørkegrå overflate. Inni lanternen er det en LED-dioder som er skjult øverst i lanternen, slik at du ikke blir blendet. Lykten avgir et jevnt, varmt hvitt lys som ikke flimrer, som ofte er en utfordring med andre solcelledrevne lamper. Lysstyrken kan justeres med lyktens integrerte dimmer, slik at du kan få den perfekte stemningsbelysningen for en koselig kveld med venner og familie.


Lampen har en lysvarighet på ni timer, og batteriene lades helt opp innen 17 timer ved dagslys. Med en USB-kabel reduseres tiden for oppladningen til seks til åtte timer.


Husk at ved solcelledrevne lamper må man ofte lade 1-2 døgn før den er fulladet første gang. Man bør også oppbevare lykten tørt om vinteren for å ta vare på batteriene på best mulig måte. Da kan det være lurt å åpne lokket slik at man sikrer at det er tørt.

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096573084
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Grafittgrå
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.2
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 17.5
Lengde i cm 17.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 156
Watt 3
Kelvin 3000
Antall tennsykluser 25.000
Levetid 100.000 timer