Lampeskjermer

Lampeskjermer er et viktig tilbehør til lamper, og valg av lampeskjerm vil i mange tilfeller være helt avgjørende for hvordan lampen fremstår som helhet. En lampe kan fremstå helt ny bare ved å bytte lampeskjerm.

Lampeskjermer kommer i mange farger og fasonger, og brukes til bordlamper, gulvlamper, vegglamper og taklamper. Det er litt ulike måter en lampeskjerm kan festes på, det er greit å være klar over når man skal velge skjerm til lampen sin. For en bordlampe, vegglampe eller stålampe er det etter hvert mest vanlig at skjermen kommer med et stativ som festes mellom to skjerminger på lampens pæreholder. For lysekroner og mindre vegglamper er det derimot fremdeles vanlig at skjermen klypes rett på lyspæren.

En lampeskjerm er en viktig del av et interiør, og er en enkel måte å skape en fargerik atmosfære eller endre seg etter en ny trend. Man kan for eksempel kombinere lampeskjermer og puter i samme farger for et helhetlig interiør. Alternativt kan man velge å gå for en mer klassisk skjerm i nøytrale farger, og vite at man har noe som vil holde lenge fremover, helt uavhengig av trendbildet.

Du kan se vårt utvalg av lampeskjermer i nettbutikken, eller du kan ta med deg lampen til din nærmeste Christiania Belysning butikk og prøve deg frem og finne din favoritt.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Materiale 
Diameter (cm)
Høyde 
loading