Jobb hos oss

Riktig lys påvirker både trivsel og helse. I Christiania Belysning er vi eksperter på belysning og søker deg som trives med salg og rådgivning i butikk, som brenner for gode kundemøter og med å hjelpe kundene våre med riktig belysning slik at de får det fint hjemme. Hvis du i tillegg er engasjert og interessert i interiør og belysning, kan nettopp du være den vi ønsker oss i våre team.

Vi ønsker å tiltrekke oss mennesker til våre butikker som har et ønske og interesse for vårt fag og butikkarbeid, og at du gjerne ser for deg en karriere innenfor belysningsfaget og butikkledelse. Vi vil legge til rette for at du kan jobbe så mye du selv ønsker i vårt butikknettverk, enten dette er hele eller deler av året.

Som butikkmedarbeider i Christiania Belysning skal du hjelpe våre kunder med å skape funksjonell og stemningsfull belysning hjemme. Gjennom din faglige dyktighet gjør du det enkelt for kunden å velge riktige lyskilder og lamper. Vi tror derfor at du er en nysgjerrig og lærevillig person som hele tiden er opptatt av å ta nye steg i din personlige utvikling. Belysning er et fag og Christiania Belysning vil bidra med verktøy som hjelper deg i din utvikling.

Interessert i mer informasjon om jobbmuligheter hos oss? Da håper vi du sender en epost til kristine.frostrup@cblys.no

Ledige stillinger