Vil du jobbe hos oss?

Ledige stillinger i butikk

Butikkleder Christiania Belysning Lagunen

Butikkleder Christiana Belysning Lagunen | FINN.no – fast stilling, søknadsfrist snarest

 

Butikkleder Christiania Belysning Ski

Butikkleder Christiania Belysning Ski | FINN.no – fast stilling, søknadsfrist snarest

 

To butikkmedarbeidere Christiania Belysning Ski & Drøbak – to stillinger

Butikkmedarbeider Christiania Belysning Ski | FINN.no – to faste stillinger, deltid – én i butikken i Ski og én i Drøbak. Søknadsfrist 15.05.2022

 

Ekstrahjelp til våre butikker i Oslo og Bærum

Vi søker voksen ekstrahjelp med stor grad av fleksibilitet | FINN.no. – fast stilling, søknadsfrist snarest

 

Ekstrahjelp i Christiania Belysning Liertoppen

Vi søker en ekstrahjelp som kan jobbe deltid, også om sommeren | FINN.no – fast stilling, søknadsfrist 15.05.2022

 

Butikkmedarbeidere i Christiania Belysning Ålesund – to deltidsstillinger

Vi søker nå etter to butikkmedarbeidere, deltid, til våre butikk i Ålesund | FINN.no – fast stilling 1: 30-50%, fast stilling 2: 5-15 %. Søknadsfrist 31.05.2022

 

Butikkmedarbeidere i Christiania Belysning avd. Ullevål og Storo – to deltidsstillinger 

Vi søker to butikkmedarbeidere, deltid, til våre butikker på Ullevål og Storo i Oslo | FINN.no – to faste stillinger, deltid. Søknadsfrist 06.05.2022


Jobb hos oss i butikk

Som butikkmedarbeider i Christiania Belysning skal du hjelpe våre kunder med å skape funksjonell og stemningsfull belysning hjemme. Gjennom din faglige dyktighet gjør du det enkelt for kunden å velge riktige lyskilder og lamper. Vi tror derfor at du er en nysgjerrig og lærevillig person som hele tiden er opptatt av å ta nye steg i din personlige utvikling. Belysning er et fag og Christiania Belysning vil bidra med verktøy og faglig opplæring som hjelper deg i din utvikling.

Interessert i mer informasjon om jobbmuligheter hos oss? Da håper vi du sender en epost til cecilie.schroder@cblys.no.

Riktig lys påvirker både trivsel og helse. I Christiania Belysning er vi eksperter på belysning og søker deg som trives med salg og rådgivning i butikk, som brenner for gode kundemøter og med å hjelpe kundene våre med riktig belysning slik at de får det fint hjemme. Hvis du i tillegg er engasjert og interessert i interiør og belysning, kan nettopp du være den vi ønsker oss i våre team.

Vi ønsker å tiltrekke oss mennesker til våre butikker som har et ønske og interesse for vårt fag og butikkarbeid, og at du gjerne ser for deg en karriere innenfor belysningsfaget og butikkledelse. Vi vil legge til rette for at du kan jobbe så mye du selv ønsker i vårt butikknettverk, enten dette er hele eller deler av året.

Jobb hos oss på kontoret

I Christiania Belysning er vi belysningsspesialister og jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hos oss skal det være enkelt å finne lampene man trenger, og for å få til det er vi helt avhengig av å ha med de rette menneskene på laget.

Nå ser vi etter en sulten markedsføringsnerd som kan hjelpe oss ta steget videre i vår digitale markedsføring. Vi har i dag en god rigg vi vet fungerer bra, men vet også at alt endrer seg raskt i det digitale landskapet og at vi må tilpasse oss. Du vil ha ansvaret for videreutvikling av vår kundeklubb, Google Ads og Facebook. For mer informasjon, klikk på linken under for å komme til den komplette stillingsannonsen på Finn.no.

Ledig stilling som digital markedsfører