25 % på alle VITA EOS-lamper

Banner Landingsside

VITA EOS er laget av rispapir og gåsefjær fra gås som allerede er døde og hvor kjøttet er brukt i matindustrien. Denne kombinasjonen gir et lekent uttrykk sammen med et flott dekorativt element. Siden VITA EOS kommer i mange forskjellige størrelser er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan bruke den. Hvorfor ikke bytte ut nattbordslampen eller henge en litt større lampe over spisebordet.

Du får VITA Eos fra størrelsene Micro til XXL. EOS Micro har en diameter på 22 cm og gjør seg godt som en bordlampe. Den største størrelsen har en diameter på 110 cm, og fyller et stort rom godt. Mellom finner du Mini, Medium, Large og XL. Dette gjør at du finner riktig størrelse, uansett hvilket rom og hvor du vil ha lampen.

Salg på hvite VITA EOS lamper

Salg på fargede VITA EOS lamper

Tilbehør til VITA EOS

Når du kjøper en VITA Eos-lampe kjøper du bare skjermen. Du velger selv om du vil ha et oppheng og hvilket oppheng du vil bruke. Det er også mulig å bruke den som gulvlampe opå en tripod. 

Både VITA og Christiania Belysning anbefaler at du bruker en LED-pære i alle lampene dine, slik at fjærene på lampen ikke missfarges fra varme. For å få nok lys gjennom lampene med størrelse Large, XL og XXL bør du bruke en LED-pære med rundt 700 - 800 lumen lysstyrke. Dette tilsvarer omtrent 60 watt på de gamle glødetrådpærene. For størrelsen Medium anbefaler vi en lyspære med omtrent 400 lumen. Mini og Micro gjør seg godt med ca 250 - 300 lumen.

Salg på oppheng til VITA EOS

Salg på tripod til VITA EOS

Lyspærer til VITA EOS