Lamper til skolestart

BANNER

Tid for skolestart - tid for å bruke hodet. Men for å bruke hodet, trenger du også å bruke øynene. Og da trenger du nok lys!  Godt leselys er avgjørende for å holde konsentrasjonen oppe og for å oppnå gode resultater. Uansett om du er helt ny på skolebenken eller student på høyskole eller universitet.

Nå har vi kampanjepriser på en rekke gode arbeidslamper til bord og gulv. I tillegg har vi tilbud på utvalgte taklamper som gir god generell belysning i rommet.

 

RUFUS BORD

 

Lamper til skrivepulten

BENITO BORD

CICERO BORD

CAJERO BORD

 

Gulvlamper

Leselamper på gulv kan også være et godt alternativ når du trenger arbeidslys. Har du en liten pult, tar de ikke opp plassen på pultflata, og foretrekker du å jobbe i godstolen er gulvlampa din beste venn. Dessuten er gulvlampene lette å flytte med seg, så det gir deg muligheten til å flytte lampa dit du trenger lyset i dag.

Her har vi samlet noen av våre favorittgulvlamper som gir godt arbeidslys.

BENITO GULV

RUFUS GULV

Leselamper til gulv

NY CICERO GULV

ÅRHUS GULV

Generell belysning

For at du skal ha nok arbeidslys, er det ikke nok med en god leselampe på pulten. Det må også være nok lys i resten av rommet. Dette gjør at kontrastene ikke blir for stor for øynene dine, og du holder deg opplagt lenger.

En taklampe som sitter helt opptil taket er en god løsning for å spre lyset godt i rommet. Her har vi samlet noen av våre anbefalte taklamper til generell belysning på arbeidsrom.