Designlamper på kampanje - 15-25% avslag

LIGHTS THAT CHANGES EVERYTHING

Foscarini

________________________

 

Foscarini har gjennom 35 år samarbeidet med internasjonale designere, og resultatet er en rekke ikoniske lamper. Målet er å forføre, overraske og inspirere og å skape lamper som gir rommet det lille ekstra. Vi leverer skjønnhet, vi vekker følelser, lover det italienske designmerket.


DANISH DESIGN AND CRAFTMANSHIP SINCE 1943

Le Klint

________________________

 

Le Klint er en av de fremste ambassadørene for dansk design og danske håndverkstradisjoner. En stolt familiebedrift med historie helt tilbake til starten av 1900-tallet, der håndverket er bedriftens DNA. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm fremdeles brettes for hånd av deres erfarne medarbeidere. Designbelysning og kunsthåndverk i ett!


LIGHTS IS MORE

Flos

________________________

 

Flos er en leverandør av italienske designlamper som har et ønske om å produsere moderne belysning i høy kvalitet. Deres filosofi er at lampene skal være modige og provoserende, men likevel opprettholde fundamentale prinsipper innen design. Flos er kjent som en av de beste leverandører av italiensk industrielt design, og samarbeider med mange kjente designere.


Artemide

________________________

 

Artemides lamper er italiensk designbelysning på sitt beste. De karakteriseres gjerne av stramme, minimalistiske linjer, vågale former og stort fokus på gode tekniske løsninger. Flere av Artemides lamper har dessuten oppnådd status som designikoner innen belysning. Mest kjent i Norge er kanskje serien Tolomeo, fleksible leselamper av høy kvalitet.


LIGHTENING

Verpan

________________________

 

Verpan er et lisensiert dansk designfirma som har vekket til live en lang rekke av Verner Pantons mest ikoniske design, blant dem flere lamper. Verner Panton er kjent for sine futuristiske design og sin forkjærlighet for sterke farger og lek med geometriske former. Målet er å skape en syntese mellom originalitet og kvalitet.


Andre merkevarer 

________________________

 

&tradition

Roomstore