BOWL LED PENDEL: 279,-

GJØR DET FINT PÅ

Uterommet

________________________

 

Når sola som treffer ansiktet faktisk varmer, er det på tide å trekke utendørs. Skap deg din egen oase hjemme på balkongen eller i hagen og nyt den norske våren og sommeren. Dekk bordet, tenn lys og samle familien. Og forleng sommerkvelden med lykter og lys som skaper magisk stemning i skumringstimene!

CEMMY LED-LYS: FRA 229,-

DROP LANTERNE: 59,-

BIDAR LAMPESKJERMER: 249,-/299,-/549,-

En innglasset balkong eller sommerstue er den perfekte overgang mellom inne og ute. Lette rispapirskjermer gir et luftig og naturlig uttrykk.

BIDAR LAMPESKJERM: 249,-

SERVIETTER: 89,-


SOFT SPOT SOLAR: FRA 1399,-

NYHET

ROSENDAHL

________________________

 

Danske Rosendahl er forbundet med funksjonell og stilren design og produkter som skal være en del av en vakrere hverdag. Nå har vi fått inn vårens lekreste nyheter i form av to typer lykter. Soft spot er små, nette lykter som gir borddekkingen det lille ekstra. De gir et forsiktig flimrende lys og lades med USB. Soft spot solar er en bærbar lykt som er fantastisk på terrassen. Lades med solcelle og skrur seg på automatisk når mørket faller på. Den kan også lades med USB og skrus på manuelt om du vil bruke den inne.

SOFT SPOT: 299,-

SOFT SPOT: 299,-


Lysslynger og lykter gir uteplassen en lun og varm stemning i skumringstimen. Pakk deg inn i et stort pledd og unn deg litt ekstra tid utendørs!

GLOW PARTYLIGHT: 549,-

LIDEA LYKT: 549,-

Slynger og lykter med solcelle gir magisk stemning for minimal innsats. Plasser de ut, så tenner de seg selv når mørket faller på.

FESTIVAL LED-SLYNGE: 229,-

JILL LYKT: 849,-

LUCIE LANTERNE: 899,-

GLOBY DEKORASJON: 499,-