LUCIATOG: 1498,-

Årets mørkeste tid er heldigvis også den

LYSESTE

________________________

 

Når kveldsmørket pakker inn husene, fyller vi hjemmet med lys av alle slag. Stjerner, lysslynger og batteridrevne dekorasjoner gir magisk stemning i ventetiden. Skap din julemagi med våre lysende julevarer til bruk inne og ute.

Utebelysning

Kjenner du hvordan et hus med stemningsfull belysning ønsker deg velkommen når du nærmer deg? Skap godfølelsen med morsomme dekorasjoner i blomsterbedet, eller en slynge i en busk ved inngangen. Lysslynger gir masse rom for kreativ belysning i mørketiden.

Prøv gjerne årets nyhet i golden warm som gir ekstra varmt og gyllent lys.


Innendørs lysslynger

Innendørs er dekorative slynger på batteri flotte å bruke som bordpynt, på skjenken eller surret rundt en kvist. Lek deg frem til din unike løsning.


Til juletreet

Du har flere valgmuligheter til lys på juletreet. De tradisjonelle juletrelysene holder stand, og finnes nå også som trådløse lys med fjernkontroll så du slipper ledningen.  Til toppen av treet har vi toppstjerner du fester på de tradisjonelle juletrelysene, eller toppstjerner med egne lys du kan bruke når du velger små lys på treet. Eller hva med å dra på litt i år med "og høyt i toppen det bla-anke ...reinsdyr?"


Julepynt

Nå tenner moder alle lys, så ingen krok blir mørk, sier sangen. Og vi er hjertens enig, for bare se hvor mye fin julepynt som finnes, både med og uten lys!