VITA EOS-serien

VITA Banner Topp

Lampeserien VITA Eos lar deg få topp dansk design inn i hjemmet. Lampen er laget av rispapir og gåsefjær fra gås som allerede er døde og hvor kjøttet er brukt i matindustrien. Denne kombinasjonen gir et lekent uttrykk sammen med et flott dekorativt element. Siden VITA Eos kommer i mange forskjellige størrelser er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan bruke den. Hvorfor ikke bytte ut nattbordslampen eller henge en litt større lampe over spisebordet.

Du får VITA Eos fra størrelsene Mini til XXL. Eos Mini har en diameter på 35 cm og gjør seg godt som en bordlampe. Den største størrelsen har en diameter på hele 110 cm, og fyller et stort rom godt. Mellom finner du den vanlige størrelsen, Large og XL. Dette gjør at du finner riktig størrelse, uansett hvilket rom og hvor du vil ha lampen.

Fargebanner 1000

Om VITA
VITA er et dansk selskap som fokuserer på det esteiske, enkelhet og funksjonalitet. Dette gjør at lampene til VITA passer godt inn med den skandinaviske designen og det skandinaviske uttrykket. Miljøet er viktig for VITA, som pakker lampene sine så kompakt som mulig samtidig som de velger materialer som i så liten grad som mulig skader miljøet. 

Banner EOS Grå 1000

Hva bør jeg se etter?

Når du kjøper en VITA Eos-lampe kjøper du bare skjermen. Du velger selv om du vil ha et oppheng og hvilket oppheng du vil bruke. Det er også mulig å bruke den som gulvlampe opå en tripod. Eller hvorfor ikke bare legge den rett på gulvet i hjørnet av rommet?

Under ser du alle VITA Eos-lampene vi fører. Du bør tenke på hvor mye luft det kommer til å være rundt lampen når du setter eller henger den opp. Det kan se merkelig ut om lampen er for stor for rommet eller om lampen er for liten for bordet du henger den over.

Både VITA og Christiania Belysning anbefaler at du bruker en LED-pære i alle lampene dine. Dette sparer både strømregningen din og miljøet vårt. For å få nok lys gjennom lampene med størrelse Large, XL og XXL bør du bruke en LED-pære med rundt 900 lumen lysstyrke. Dette tilsvarer omtrent 60 watt på de gamle glødetrådpærene.