Adventstiden nærmer seg

Adventstiden nærmer seg med stormskritt. Selv om vi nå går inn i en hektisk periode med forberedelser, julegavehandling og spente barn er det viktig å sette av tid til kos og hygge hjemme. 

I år faller første søndag i advent på den 3. desember, og før du vet ordet av det er det på tide å henge opp julekalenderen og finne frem den første pynten. Enten du pynter med en liten og diskret stjerne i vinduet, pynter opp uteplassen med lysslynger eller tenner adventsstaken den 3. desember har vi alt du trenger for å forberede deg på adventstiden.

Julestjerner

HjerterFor mange er julestjernen det første som blir tatt frem og er kanskje den vanligste pynten å ta frem i adventstiden. For at du skal kunne finne julestjernen som passer for deg har vi stjerner i forskjellige størrelser, farger og fasonger som passer et hvert vindu. Hvis du ikke vil henge opp julestjernen finnes det også stjerner du kan sette i vinduskarmen eller på skjenken. Under har vi samlet et lite utvalg av julestjerner.

Se flere julestjerner her

Adventsstaker

Luciatog

Adventsstaken markerer ventetiden frem mot jul. I tillegg til den tradisjonelle adventsstaken hvor du tenner et nytt lys for hver søndag i advent finnes det også mange andre varianter som kan brukes gjennom hele perioden.

Se flere Adventsstaker her

Lysslynger

Lysslynge

Når det blir mørkere utendørs kan du med enkle grep gjøre uterommet til et koseligere sted. Med lysslynger som kan seriekobles kan du lyse opp større trær eller områder. Mindre lysslynger passer godt på balkongen eller ved inngangspartiet for å lage et imøtekommende og hyggelig miljø.

Se flere lysslynger her