Velg riktig belysning til skolestart

Banner

Nå nærmer det seg skolestart for alle som studerer. Enten du tar høyere utdanning eller har barn på barneskolen er det viktig med riktig belysning. I Christiania Belysning har viet stort utvalg av leselamper til både bord, gulv og vegg. Og akkurat nå har vi skolestartkampanje med ekstra gode priser på mange av dem.

 

Leselamper til bord

De fleste sitter ved en pult når de studerer. Da er riktig utstyr viktig, og ikke minst riktig leselys. Med riktig lys vil øynene anstrenge seg mindre og du blir mindre sliten i hodet.

Vi anbefaler å ha et lys på pulten hvor du kan justere retningen på lyset. Da får du riktig lys om du jobber på en bærbar PC, skriver notater eller regner i kladdeboka. Under ser du fire gode forslag til leselamper som er med i skolestartkampanjen vår.

Hvis du ser etter en annen lampe har vi mange andre gode leselamper til bord her.

Leselamper til gulv

Selv om det beste er å sitte ved en pult når du studerer finnes det mange andre situasjoner hvor du bare vil lese litt eller studere på en litt mer avslappet måte. Riktig lys er like viktig uansett hvor og når du leser eller studerer.

En gulvlampe gjør samme nytte som bordlampen, men den er mer fleksibel på plasseringen. Den står like godt ved siden av skrivebordet, sofaen eller ved godstolen.

Vi har også et stort utvalg av leselamper til gulv her.

Leselamper til vegg

Om det ikke passer med bord- eller gulvlampe som leselys, er en annen mulighet med leselys på veggen. Leselys på veggen er et fleksibelt alternativ som kan brukes både ved sengen, over sofaen eller over skrivebordet. 

Når du velger lampe til veggen er det viktig å tenke på hvor du vil ha lyset fra når du monterer den. Skriver du med høyre hånd er det best å få lyset inn fra venstresiden.

Se flere leselamper til vegg her.