Utelamper på terrassen

Uteplassen er et naturlig samlingspunkt i vår- og sommerhalvåret. Med grillsesongen flyttes mange måltider ut, og i godt selskap kan kveldene ute bli lange.

Da er det viktig å ha utelamper som gir en lun atmosfære og ikke er ubehagelig å se på. Et godt tips er å velge lamper der du ikke ser lyspæren: Enten lamper med frostet glass, helst kombinert med en matt lyspære for jevnest lysutbytte, eller en type lampe som har en avskjerming foran selve lyspæren.

Et annet tips er å ha mer enn én utelampe. Med flere lamper får du fordelt lyset over et større område, og du kan bruke svakere lyspærer som er mindre sjenerende å se på. En bordlampe på batteri er et fleksibelt alternativ som du kan flytte rundt etter behov.

Les mer om: Belysning av inngangspartiet

Les mer om: Belysning i hagen og i innkjørselen

Utelys Terasse Bilde 2 Holme

En forlengelse av kjøkkenet og stuen

Trenden er at uterommet stadig mer blir en forlengelse av stue og kjøkken. Dette reflekteres også i utelamper. Bærbare bordlamper som kan være med ut gir fleksibilitet i belysningen, og lysslynger gir rom for kreative løsninger til hagefesten. Det finnes også hengende utelamper du kan ha over bordet på en overbygget uteplass.

Utelys Terasse Bilde 5 Nordland

Lamper til terrassen

Pynteprodukter til terrassen